Eerste Plankentoernooi: voorzitter verslaat penningmeester

Het allereerste (interne) Plankentoernooi bij de Pingwins was meteen een succes. We telden 21 deelnemers en 8 verschillende nationaliteiten. Zo evolueren de Pingwins geleidelijk naar het statuut van de meest internationale tafeltennisvereniging van Den Haag. Onze nieuwe leden komen inderdaad uit alle windstreken: Brazilië, Oekraïne en – zeer actueel – Syrië.
Eigenlijk kende het toernooi alleen maar winnaars, want iedereen heeft zich duidelijk goed geamuseerd. We hadden drie poules volgens vermoedelijke sterkte ingedeeld, maar hier en daar maakten de planken spaanders van de bestaande tafeltennishiërarchie. In de sterkste poule werd tweevoudig clubkampioen Panco Chung zowaar uit de finale gehouden door voorzitter Nico van Houten en penningmeester Johan Govers. De hiërarchie binnen het bestuur werd wel gerespecteerd, want de voorzitter won met een duidelijk verschil! Hoe dan ook was de penningmeester gelukkig, omdat de kantine een mooie omzet genereerde. In de andere poules wonnen de nieuwkomers Taras Leskiv en Marc Voogd van respectievelijk Glenn Ki Ahong en Paulin Cheng. Alleen maar blije gezichten dus en we beginnen nu al met de planning van de tweede editie! (JG)

Comments are closed.