Drukke voorronde Basisscholenkampioenschappen Den Haag

Op woensdag 9 januari 2019 werden de eerste voorrondes voor de basisscholenkampioenschappen gespeeld. TTV Pingwins was samen met tafeltennisvereniging SETT gastheer voor een 50-tal kinderen. Het was een drukke, maar gezellige middag.

50 spelers uit de groepen 5 t/m 8 van 5 scholen uit de wijken Centrum, Scheveningen en Haagse Hout deden hun uiterste best om zich te plaatsen voor de finale in de Sportcampus op 23 januari 2019. Met name de Paschalisschool deed het goed. Zij leverden de meeste finalisten, maar ook de andere scholen hebben zich goed staande gehouden en leveren in de diverse klassen finalisten af.

Dank aan alle vrijwilligers van Pingwins (Rolf, Rob en Johan) en SETT (René en Kelly), die ook dit jaar dit toernooi weer mogelijk hebben gemaakt!

Comments are closed.