BobbyPola organiseert personeelsevenement bij TTV Pingwins

Op 10 mei aanstaande verwelkomt TTV Pingwins het personeel van BobbyPola, een Nederlands illustratie- en animatiebedrijf. BobbyPola organiseert dan voor haar medewerkers een avondje tafeltennis, waarvoor TTV Pingwins haar gymzaal en materiaal (tafels, batjes) ter beschikking stelt. Pingwins zorgt bovendien voor de bemanning van de kantine. Hopelijk krijgt het BobbyPola-team de smaak van het tafeltennissen te pakken en houden de Pingwins er ook nog een aantal leden aan over!

TTV Pingwins is van plan haar gymzaal en materiaal buiten het tafeltennisseizoen (tussen de maanden mei en augustus) frequenter open te stellen voor bedrijfsevenementen.

Tafeltennis is de meest beoefende sport ter wereld: iedereen heeft het ooit wel eens gespeeld, plezier is gegarandeerd en het is bovendien niet duur. Is uw bedrijf ook geïnteresseerd in een avondje tafeltennis? Neem dan vrijblijvend contact op met Johan Govers (penningmeester@pingwins.nl) .

Comments are closed.