Ossie is terug! Hervatting trainingen – Ossie is back! Training resumed!

Beste Pingwinners,

Omwille van ebola werd de Afrika Cup Tafeltennis uitgesteld tot ergens in februari 2015. Een beetje onverwacht is Ossie, onze toptrainer, vervroegd teruggekeerd uit Soedan. Dit heeft als voordeel dat we onmiddellijk de trainingen hervatten: van 25 november tot 16 december, elke dinsdagavond telkens om 20u00!
Over de trainingen in januari communiceren we later nog. Het belangrijkste is dat we er dinsdag weer tegenaan gaan!
[hr] Dear Pingwins,
Due to ebola the Africa Cup Tabletennis has been postponed to February 2015. This explains why Ossie, our top trainer, returned from Sudan out of the blue. This has as an advantage that we will resume the training sessions immediately: from November 25 till December 16, that is each Tuesday evening as from 20:00!
We will communicate about the training sessions in January later on.

Comments are closed.