RECORDOPKOMST OP JAARLIJKS SUSHI-EVENEMENT

Tafeltennis is ’s werelds meest beoefende sport en vooral populair in China. Het hoeft dan ook niet te verbazen dat dè vereniging van een internationale stad als Den Haag een flink aantal leden van Chinese origine heeft. Yan Sau Cheng, voormalig eigenaar van Chinees restaurant “De Maan”, is bijvoorbeeld al vele jaren lid van onze vereniging. Als chef-kok is hij het, die garant staat voor een sushi-festijn en Chinees buffet van de hoogste kwaliteit.
Zoals onze traditie het wil, huurden we ook dit jaar het lokaal van TVZ in het Zuiderpark af. We mochten liefst 46 fijnproevers verwelkomen, een evenaring van het record in 2012. Zowel leden met familie alsook sympathisanten en leden van gastheer TVZ kwamen opdagen. Het werd een heel gezellige internationale verbroedering met deelnemers uit vier continenten en 13 landen: China, Taiwan, Zuid-Korea, Bolivia, Brazilië, Chili, Suriname, Soedan, België, Duitsland, Groot-Brittannië, Portugal en … vooral Nederland natuurlijk! Dit zijn de Pingwins op hun best, onderling verbonden door tafeltennis èn sushi! (JG)

Comments are closed.