Verslag: Ontmoeting met TVZ

Op donderdagavond 11 juni hebben in de sportzaal aan de da costastraat drie pingwins teams vriendschappelijk gestreden tegen drie tvz teams. Het speelniveau van alle kandidaten was vooraf niet eenvoudig in te schatten en
was er twijfel over de samenstelling van de teams. Maar al snel waren de teams ter plekke definitief geformeerd met aan de kant van tvz in team 1 joop, patrick en fred en van pingwins nico, panco en zexing. Team 2 van tvz
bas, johan en frank en van de pingwins yan biu, robin en fred. Team 3 van pingwins paul, dennis en joop en van pingwins sergiy, arjan en martijn.
Teams 1 hadden goede partijen onderling waarbij patrick duidelijk de sterkste was met 3 winstpartijen. Alleen tegen panco was het spannend want panco was goed op dreef en had een goed aanvallend spel tegen patrick.het
dubbel werd gewonnen door pingwins en de einduitslag was 7-3 voor pingwins.
Teams 2 hadden een ongelijke strijd. Johan, bas en frank hebben keihard geknokt tegen robin, yan biu en fred met 2 klassen niveau verschil. De uitslagen per wedstrijd waren nog best redelijk dus de 10-0 winst van
pingwins was iets geflatteerd. Bas en Frank wisten ieder nog een game-pje te pakken.
Teams 3 waren wel goed tegen elkaar opgewassen. Joop, dennis en paul verloren weliswaar met 6-4 van pingwins maar dit had net zo goed andersom kunnen zijn. Paul wint 2 partijen, joop 1 en het dubbel wordt door tvz
gewonnen. Goede partijen dus met drie 5 setters erbij.Na de wedstrijden is nog gezellig met een biertje en frisdrankje nagetafeld. Gezellig en de volgende keer misschien een hema planken toernooitje? Misschien kan tvz dan
wel tegen pingwins winnen.

Thanks aan iedereen die dit mogelijk maakte.
Namens het pingwins bestuur

Comments are closed.