De Pingwins gaan op stage in Duitsland !

Vorig jaar organiseerden we voor de eerste keer een trainingsweekend in Grenzau, nabij Koblenz in Duitsland. De trainingen, die worden aanbevolen door de NTTB, vinden plaats nabij een exclusief “wellness” hotel (kijk zeker op de website: www.zuegbruecke.de ). TTC Zugbrücke Grenzau speelt in de Bundesliga en heeft de grootste tafeltennisschool van Duitsland, misschien zelfs Europa. Vier Pingwinners (Stefan Boeters, Carlos Wolff, Erik van Minnen en mezelf) gingen poolshoogte nemen en keerden bijzonder enthousiast terug. Na zes uur intensieve trainingen door Bundesliga-professionals kan je verpozen naast een zwembad of bowlingbaan, in de sauna of Bierstube. Rijkelijk verzorgde buffetten in het restaurant stillen de hongerigen en laven de dorstigen. Dit tafeltennis-paradijs bestaat dus echt, in Grenzau namelijk!

Het volgende stageweekend is gepland van 31 augustus tot 2 september 2012.
Voor prijzen tussen 159 en 229 euro krijg je het volgende aangeboden:

  • 2 overnachtingen volpension
  • 4 trainingseenheden (van telkens ca. 1,5 uur)
  • Multi-ball training
  • Deelnemer-T-Shirt
  • Deelnemer-oorkonde

Partners zijn eveneens welkom. Er is voldoende vertier in en om het hotel, mooie natuur om schitterende wandelingen te maken en de historische stad Koblenz ligt slechts op 20 km afstand.

De beschikbare plaatsen lopen geleidelijk aan vol, dus geïnteresseerden gelieven zich voor 12 mei 2012 te melden bij ondergetekende (penningmeester@pingwins.nl). Inschrijvingen worden enkel aanvaard wanneer vergezeld van de betaling op de rekening van TTV Pingwins.

Met een dergelijke voorbereiding voor het nieuwe seizoen zullen we zonder twijfel over onze tegenstanders heen walsen ! Dus aarzel niet om je in te schrijven!!

Sportieve groeten,

Johan

Inschrijfformulier-Grenzau-2012

 

Comments are closed.