Clubkampioen 2024: Hassanein Altememy

Bij het clubkampioenschap 2024 kon Hassanein Altememy voor het eerst de titel veroveren. In de finale won hij van Chaly Gebru Hadish. In de B-groep won Halil Dolumay in de finale van Trevor Alberg.

Prijswinnaars 2024: Halil, Chaly, Gülten, Tevor, Hassanein (kampioen) en Emri

21 deelnemers deden mee, net één meer dan een jaar geleden. Niet iedereen was op tijd, zodat enkele spelers mat achterstand in het toernooi startten. In de voorronde werden 6 partijen gespeeld die over de plaatsing in de halve finale beslisten. Hier stond nog Chaly bovenaan met 5 punten, voor Hassanein en Stefan (5) en Fred (beste tiebreak van 4 spelers met 4 punten, ook nog Rob, Marc en Nico). De verdere volgorde: Panco, Gülten, Halil, Yan Sau en Carlos (3), Emri, Murat, Trevor, John, Limin, Rolf, Paulin (2), Wendy en Vincent (1).

In de halve finale was het dan (A-groep): Chaly – Fred 2-0 en Stefan – Hassanein 0-2 en B-groep: Gülten – Trevor 1-2 en Halil – Emri 2-0. De finales werden uiteindelijk gewonnen door Hassanein (3-0 van Chaly) en Halil (3-1 van Trevor).

Comments are closed.