TTV Pingwins boekt succes bij de ZHK 2013

Begin januari werd de Zuid Hollandse Kampioenschappen (ZHK) van dit jaar gehouden. Net als de voorgaande edities was de ZHK groot opgezet, goed georganiseerd en druk bezocht door spelers uit verschillende verenigingen in de regio.

Van TTV Pingwins gingen Clemens Van Wijk, Carlos Wolff, Marck Van der Zee, Bayraa Boldbaatar, Hans Van Lochem, Mark Oosterling, Janneke De Graaff en Denny Leung mee. Alle spelers hebben moeten ‘vechten’ voor een plek in de verschillende voorrondes. Noemenswaardig waren de successen van de enkelspellen van Carlos en Clemens met F-licentie, ze stranden respectievelijk in de kwart-finales; de dubbelwedstrijden van Bayraa en Denny met E-licentie in de halve-finales.

De echte kampioenen die dag waren Mark en Janneke. Als duopartners waren ze winnaars met G-licentie. Mark won ook alle enkelpartijen en is daarmee de rijkst bekroonde Pingwinner die dag met een totaal van 2 bekers.

Zie hieronder voor een foto-impressie. Al met al was het een enerverende dag waarin de spelers zich konden vermaken met leuke wedstrijden tafeltennis.

 

Comments are closed.