Gratis beginnerscursus voor kinderen (groep 5-8)

Er zijn nog steeds plaatsen beschikbaar in onze beginnerscursus voor kinderen! De cursus start op 31 januari, duurt 8 weken en is GRATIS !! Onze cursus wordt professioneel begeleid door ervaren trainers en vindt elke donderdagavond plaats tussen 18u30 en 20u00 bij TTV Pingwins in de gymzaal van de Max Velthuijs School, da Costastraat 40 (1ste verdiep). Inschrijven voor de cursus kan via ttv.pingwins@gmail.com .

[hr]

Free beginners’ course for children (group 5-8)!
There are still places available in our beginners’ course for children! The course will start on 31st January, lasts 8 weeks and is entirely for FREE !! Our course will be given by experienced professional trainers and takes place every Thursday between 6:30 and 8:00 pm at TTV Pingwins in the gym of the Max Velthuijs School, da Costastraat 40 (1st floor). Subscribe to the course via ttv.pingwins@gmail.com .

Comments are closed.