Najaarsseizoen / fall season 2023

Het competitieseizoen van dit najaar begint in de eerste week van september — velen van jullie zullen het in de app al hebben gezien. Zie hier het overzicht van alle wedstrijden. Vanaf september zijn we ook weer drie avonden per week open: dinsdag, woensdag en donderdag.

De meeste competitieteams hebben hun thuisspeeldag op woensdag. Op de woensdagen zal het daarom vaak druk worden met competitiewedstrijden. De mogelijkheid om vrij te spelen is dan beperkt. Zie hier het seizoensrooster. Er zijn vijf woensdagen met drie thuiswedstrijden. Let daar op.

Veel plezier en succes in het najaarsseizoen

This fall’s inter-club matches start in the first week of September — many of you will have already seen it in the app. See the overview of all matches here. From September we will also be open three evenings a week again: Tuesday, Wednesday and Thursday.

Most teams have their home matches on Wednesday. On Wednesdays it will therefore often be particularly busy. The possibility to play freely is then limited. See the complete schedule here. There are five Wednesdays with three home matches. Be aware of these bottlenecks.

Have fun and good luck in the fall season

One Response