Clubkampioen 2022: Stefan Boeters

Bekerwinnaars 2022: Rolf, Panco, Stefan en Clemens

Op 1 juni vond na twee jaar corona-pauze eindelijk weer het clubkampioenschap plaats. 16 deelnemers was wat aan de lage kant, maar dat deed het speelplezier niet minderen. Naar de voorronde leken Fred en Marck de grootste kanshebbers op het kampioenschap, maar zij werden beiden in de knock-out fase uitgeschakeld door respectievelijk Johan en Panco. In de finale wist Stefan dan zijn kans te pakken om voor het eerst clubkampioen te worden.

In de B-poule was Clemens duidelijk de sterkste. Hij won niet alleen de groepsfase met een perfecte score, maar liet ook in de knock-out fase geen steken meer vallen. Hartelijk dank ook weer aan Yan Sau die voor versnaperingen tijdens het toernooi zorgde en aan Johan voor de foto’s.

Voorronde:

A1

 1. Fred 3
 2. Panco 2
 3. Chaly 1
 4. Diana 0

A2

 1. Marck 3
 2. Stefan 2
 3. Yan Sau 1
 4. Johan 0

B

 1. Clemens 5
 2. Rolf 3
 3. Murat 3
 4. Yin Peng 2
 5. Yuen Fat 1
 6. Erwin 1

Quartfinale:

Fred – Johan : 0-2
Panco – Yan Sau : 2-0
Chaly – Stefan : 0-2
Diana – Marck : 0-2

Halve finale:

Johan – Stefan : 0-2 Clemens – Yin Peng : 2-0
Panco – Marck : 2-0 Rolf – Murat : 2-0

Finale:

Stefan – Panco : 3-0 Clemens – Rolf : 2-0

Finale: Panco – Stefan

113 Responses