Voorjaarsseizoen / spring season 2024

Het competitieseizoen van dit voorjaar begint alweer over een week, op maandag 29 januari. Velen van jullie zullen het in de app al hebben gezien. Zie hier het overzicht van alle wedstrijden. Tijdens het seizoen zijn we drie avonden per week open: dinsdag, woensdag en donderdag.

De thuisspeeldagen zijn gespreid over dinsdag, woensdag en donderdag. Er zijn nooit meer dan twee thuiswedstrijden tegelijk. Maar het blijft altijd handig om even het rooster te consulteren, zie hier.

Veel plezier en succes in het voorjaarsseizoen

This spring’s inter-club matches start in the last week of January — many of you will have already seen it in the app. See the overview of all matches here. During the competition season we will be open three evenings a week: Tuesday, Wednesday and Thursday.

The home matches are spread across Tuesday, Wednesday and Thursday. There are at most two home matches at the same time. Still it is a good idea to check the schedule here.

Have fun and good luck in the spring season

Comments are closed.