2013 afgesloten met gezellig Oliebollentoernooi

Voor vele verenigingen is het wellicht een hele opdracht om leden tussen Kerstmis en Nieuwjaar aan het tafeltennissen te krijgen, maar dat is niet zo bij TTV Pingwins!
21 deelnemers, waarvan 1 gastspeler van TVZ, kwamen gemotiveerd naar het Oliebollentoernooi om het jaar 2013 in schoonheid af te sluiten. Het toernooi was weer internationaal getint met deelnemers van vooral Nederlandse, maar ook Chinese, Koreaanse, Surinaamse en Belgische origine. Er werden drie poules georganiseerd met telkens 7 spelers van vergelijkbare sterkte en spannende wedstrijden als resultaat. Bij vermoeidheid waren er de oliebollen, die ook dit jaar gratis werden aangeboden, om het energiepeil van onze Pingwinners weer op te krikken!
De winnaar in de sterkste poule werd Panco Chung, tevens clubkampioen, die het in de finale haalde van een verrassende Youngwhan Chung. Deze laatste is nog maar enkele maanden lid van onze vereniging en gaf meteen zijn visitekaartje af! In de tweede poule werd het een broederstrijd tussen Yan Sau en Yan Biu Cheng, die door de oudste van beiden, Yan Sau, werd gewonnen. Dick van Gilst hield de Nederlandse eer hoog in de derde poule, na een spannende finale tegen Hans de Bruin. (JG)

Comments are closed.