Ossie op de foto met …

Iedereen bij TTV Pingwins kent Ossie Lamak intussen. Een topspeler en –trainer, die ons zijn kennis en kunde wekelijks deelt op dinsdagavond. Ingewijden weten ook dat Ossie zich momenteel in Hebei (China) voorbereidt op de ITTF Africa Senior Championships van 15 november tot 21 november 2014. Deze “Beker van Afrika” van het tafeltennis wordt georganiseerd in Khartoem, hoofdstad van Soedan en tevens het geboorteland van “onze” Ossie. Daarom moeten we Ossie nu even missen, maar niet getreurd! We twijfelen er niet aan dat Ossie eind november met een medaille zal terugkeren in Nederland! De “Chinees op de foto” is immers niemand minder dan Ma Lin, meervoudig winnaar van de World Cup en Olympisch kampioen in 2004 en 2008. Als die kerel je al vraagt om even te sparren, moet je ècht goed zijn! En dat is onze Ossie! Straks krijgen de Pingwinners weer training zoals in het onderstaande videofilmpje…

Zie: Ossie training

Comments are closed.