Trinko Keen en Jean Michel Saive in Zoetermeer 23 November 2014

Beste tafeltennisliefhebber,

De Europacup voor clubteams is in volle gang en er zijn nog 16 clubs actief in de 3e ronde bij de heren. De loting voor deze ronde heeft een mooie confrontatie opgeleverd tussen de kampioenen van de lage landen.

Enjoy & Deploy Taverzo ontvangt in Zoetermeer op 23 november de kampioen van Belgie – Logis Auderghem – uit Brussel. Een confrontatie die veel te bieden heeft voor de liefhebbers van onze tafeltennissport.

Ons team versterkte zich dit seizoen voor de Europacup met Trinko Keen en Kang Donghoon. Keen, voormalig top 20 speler op de wereldranglijst is bij velen natuurlijk een bekende. Kang Donghoon daarentegen is op aanraden van zijn Koreaanse vriend Dongsoo bij het team gekomen. Samen met Rajko Gommers en Benedek Olah nemen zij het op tegen het team uit Brussel in 1 alles of niets knock-out wedstrijd voor een plek bij de laatste 8.

In het team van de Belgen treffen we naast Yannick Vostes en Sander Merkcx de nestor van het Belgische tafeltennis: Jean Michel Saive, liefkozend ook wel “JeanMi” genoemd. Hij is de ambassadeur van de tafeltennissport en beroemd om zijn mooie spel tijdens wedstrijden en legendarische demonstraties.

Graag willen alle tafeltennisliefhebbers op de hoogte te brengen van deze unieke mogelijkheid om een wedstrijd van dit niveau bij te wonen. In verband met voorschriften van de brandweer kunnen we slechts een beperkt aantal mensen toegang bieden tot de tribunes in de
Cor van Zijpzaal aan het Rakkersveld 255 te Zoetermeer. Daarom hebben we gekozen om alleen kaarten te verkopen in de voorverkoop, op basis van vol is vol. Bij de aanschaf van een tribunekaart van 10 euro, krijg je direct twee gratis consumptiebonnen.

Voor de Taverzo jeugdleden hebben we een speciale jeugdprijs voor een kaartje zonder consumpties. Mocht jullie vereniging ook van een dergelijk ticket gebruik willen maken, neem dan even contact op met Ruud van Graafeiland via media@taverzo.nl.

Overigens is er tot en met 7 november 2014 de mogelijkheid om een tribuneticket te verkrijgen tegen een gereduceerd tarief van 7,50.

ETTU Cup – Ronde 3
Datum: 23 november 2014
Aanvang: 14:00
Locatie: Zoetermeer, Castellum – Cor van Zijpzaal – Rakkersveld 255
Wedstrijd: Enjoy & Deploy Taverzo – Logis Auderghem
Kaartverkoop: www.taverzo.nl/ettu of
https://ettucupzoetermeer.entranz.nl/

Voor meer informatie of vragen kunt u contact opnemen met Ruud van Graafeiland of het bestuur van Taverzo.

Met vriendelijke groet,
Enjoy & Deploy Taverzo.

4 Responses

Add a Comment

You must be logged in to post a comment