TTV PINGWINS AAN DE SLAG IN DE HOOFDKLASSE DUO

Dit voorjaar is het eerste team van TTV Pingwins voor het eerst in haar bestaan doorgedrongen naar de Hoofdklasse in de duo-competitie. Dit team bestaat uit clubkampioen Panco Chung, voorzitter Nico van Houten, Ton van Breugel en Zeixin Huang als invaller.

Een klasse hoger betekent ook een hoger spelniveau, dat hebben onze vrienden aan den lijve mogen ondervinden. Pingwins 1 duo maakte een moeilijke start, onder meer ook omdat ze tot heden moesten aantreden zonder Panco Chung, die om persoonlijke redenen voor enkele weken naar zijn vaderland China terugkeerde. Hoopgevend is dat onze helden op 19 februari zonder Panco hun eerste overwinning behaalden (1-4 tegen Taverzo 2)!

Nu Panco er vanaf volgende week weer bij zal zijn, blijven de kansen op behoud intact. Na 4
wedstrijden staat Pingwins 1 met 6 punten op de 3de plaats, 2 punten meer dan Taverzo dat nog wel een inhaalwedstrijd tegoed heeft. (JG)

Comments are closed.