KINDERDRUKTE TIJDENS VOORRONDES BASISSCHOLIERENTOERNOOI

Op 14 en 21 januari 2015 werden bij de Pingwins, in samenwerking met SETT, twee voorrondes van het Haagse Basisscholierentoernooi gespeeld. Respectievelijk 43 en 44 kinderen namen hieraan deel en de sportzaal was dan ook afgeladen vol. Naast de begeleiders van de school kwamen ook vele ouders en grootouders supporteren, zodat het gezellig druk was in de Da Costastraat.

De volgende scholen streden om een plek in de finale, die op 28 januari in de sporthal aan de Gaslaan werd gespeeld:

  • OBS De Zonnebloem – 11 finalisten
  • Eben-Haezerschool – 8 finalisten
  • Galvanischool – 8 finalisten
  • Willem de Zwijgerschool – 4 finalisten
  • OBS Houtrust – 4 finalisten
  • Carolusschool – 1 finalist
  • Max Velthuijs School – 1 finalist
  • De Jonge Wereld – 1 finalist

In de gemeentelijke sporthal Gaslaan speelden 125 finalisten om de prijzen. De winnaar van de wisselbeker werd de Paschalisschool. De Paschalisschool en De Zonnebloem gaan in maart naar de Nederlandse Kampioenschappen in Zwolle. Succes! (JG)

 

Comments are closed.