Zuid-Hollandse Kampioenschappen – Robin Sluysmans winnaar van de F licentie (B-poule)

Op zondag 11 januari werden de Zuid-Hollandse Kampioenschappen van 2015 gehouden. Met 310 deelnemers liep de Margriethal te Schiedam dan ook redelijk vol.
Ook dit jaar was TTV Pingwins aanwezig met een delegatie om mee te concurreren voor een podiumplek. De selectie dit jaar bestond uit: Carlos Wolff, Andrei Khanzhin, Marck van der Zee, Andrew Brady, Clemens van Wijk, Robin Sluysmans, Yin Peng Leung en Denny Leung. Welgeteld 8 Pingwinners en 1 enthousiaste supporter: mevrouw van Wijk.
Om 9:30 stipt begonnen de eerste meerkampen, aansluitend de dubbels en vervolgens weer verder met meerkampen / dubbels, maar dan in een knock-out vorm. Na een volle dag gespeeld te hebben heeft onze snelste Limburger, Robin Sluysmans, de eerste plek weten te bemachtigen van de F licentie (B-poule). Zeker verdiend, want hij oogde zeer fit en speelde op snelheid en met veel wilskracht. Gefeliciteerd Robin!
Helaas konden de andere Pingwinners zich niet plaatsen en stranden in de voorrondes en/of kwartfinales.
Al bij al een geslaagd toernooi dus. We hopen volgend jaar meer successen te boeken en nog meer aanmeldingen namens de Pingwinners voor dit toernooi zouden daarbij zeker helpen.

Comments are closed.