Zaal gesloten van 13.10 t/m 23.10

Beste Pingwinsleden,
Als bestuur zijn wij onaangenaam verrast door een mededeling van de nieuwe directeur van de Max Velthuijsschool, dat de zaal vanaf  donderdag 13 oktober tot en met zondag 23 oktober 2011 niet beschikbaar is.
Op initiatief van de “Haagse Scholen” een groep waaronder de Max Velthuijsschool valt, wordt de vloer van de zaal vernieuwd, waardoor wij er niet kunnen spelen.
De nieuwe directeur is zelf zeer recent op de hoogte gesteld van de werkzaamheden en heeft zich niet gerealiseerd dat hij de huurders van de zaal direct had moeten informeren. Anders hadden wij het een paar dagen eerder geweten, hetgeen in de praktijk niet veel verbetering aan de informatie zou hebben geleverd.
Dit betekent dat de thuiswedstrijden op donderdag 13 oktober van Pingwins 2,4 en 6 alsmede de thuiswedstrijden op vrijdag 14 oktober van Pingwins 1, Pingwins-Duo 1 en Pingwins-Duo 3 verplaatst dienen te worden.
Tevens kan het geplande dubbel-toernooi op maandag 17 oktober geen doorgang vinden.
Met betrekking tot de competitiewedstrijden op 13 en 14 oktober lijkt ons het beste dat de aanvoerders van de respectieve teams in overleg met onze wedstrijdsecretaris Mark Oosterling proberen nieuwe wedstrijddata met de tegenstanders af te spreken. Wellicht kan een thuiswedstrijd omgedraaid worden in een uitwedstrijd.
Ten aanzien van het geplande dubbeltoernooi zal de organisatiecommissie een nieuwe datum vaststellen. Wellicht op een zondag als die beschikbaar is en gehuurd kan worden.
Voor ons als bestuur is dit overmacht. Wij betreuren dit uiteraard. Het enige positieve is dat wij wellicht na de vakantie op een mooiere vloer kunnen spelen.
Het bestuur van Pingwins

Comments are closed.