Sushi-diner was weer supergezellig!

Onze tweede editie van het sushi-diner, dat gehouden werd op zaterdag 8 oktober was een voltreffer! Ondanks de beperkte marketingcampagne waren er in totaal 24 inschrijvingen. De afwezigen hadden ongelijk. Onze Chinese keukenprins Yan Sau had immers weer eens zijn beste culinaire been voorgezet. Hij is ’s morgens om 6u00 opgestaan om de verse zalm te gaan kopen bij de visgroothandel in Scheveningen en heeft de ganse dag keihard gewerkt aan de voorbereiding. De regen leek even – letterlijk – water in de frituurolie te gooien, maar een Chinees laat hierdoor zijn diner niet verstoren! Onze leden hadden moeite om de overvloed aan overheerlijke sushi’s te verorberen. Onze trouwe sponsor, Ad Greaves, trakteerde bovendien op sake, dus de sfeer zat er meteen in! Kortom, een geslaagde avond! We kijken al uit naar het sushi-diner van volgend jaar!

 

Comments are closed.