Jaarlijkse barbecue sluit succesvol seizoen af

De jaarlijkse barbecue van de Pingwins is een traditie in wording. Met 26 inschrijvingen bleef het aantal deelnemers wel iets achter op dat van de vorige editie, maar hier zaten de weerverwachtingen wellicht voor iets tussen. Uiteindelijk klaarde de hemel gelukkig op toen het vuur van de barbecue werd aangestoken. De oranje feesttent op het dakterras van de Max Velthuijs School was allesbehalve bestand tegen de wind, maar dat kon de pret niet bederven. Voor onze talrijke nieuwelingen was het ook een gelegenheid om de andere leden te leren kennen. Zo werden op deze zondagmiddag weer banden en plannen gesmeed om in het volgende seizoen de concurrentie aan te pakken. Veel foto’s werden helaas niet genomen, omdat onze fotograaf iets te lang in de buurt van de bar bleef hangen, waarvoor onze excuses.

Het bestuur en Mark Oosterling, organisator van het evenement, kijken met tevredenheid terug op deze gezellige barbecue. De Pingwins kunnen nu met een volle maag op vakantie vertrekken. Op donderdag 2 augustus is het dan weer verzamelen geblazen voor de eerste speelavond van het najaar.
Johan

Comments are closed.