Oliebollentoernooi geniet grote bijval

Wie had ooit kunnen bedenken dat onze grote gymzaal aan de Da Costastraat bijna te klein leek door de enorme opkomst van veel leden van de Pingwins en een aantal genodigden van UBT vereniging TVZ. Met een dertigtal deelnemers hadden we het dubbele aantal van vorig jaar!

Het toernooi dat om een uur of half negen daadwerkelijk aanving leek qua planning goed in orde maar liep toch behoorlijk uit omdat de poules in de tweede ronde nog veel lange partijen vereisten. In alle poules werd hevig gestreden om de eerste plek. Meerdere spelers gaven zich niet zomaar in een best of 3 gewonnen.

Johan Govers heeft zo goed mogelijk de niveaus van de spelers ingeschat in de diverse poules. Dit is goed gelukt gezien de vele zweetdruppels die we hebben zien vloeien. Leuk om te zien was dat een aantal nieuwe spelers van Pingwins met veel talent en enthousiasme de strijd aangingen. Het gaat bij deze spelers (nog) niet om de eerste plaats maar vooral om het opdoen van wedstrijdervaring. Complimenten voor Pingwins spelers Erik van Minnen, Paul Wouters, Andy Brady, Arnold van Dijk en Nico van Houten, die sterk hebben gespeeld en winnaars werden van hun poules.

Misschien een beetje zuur voor Pingwins dat een degelijk spelende Patrick Hanse van TVZ in poule A de eerste plaats bereikte. Maar door een vijftal enthousiaste spelers van TVZ hebben we wel meerdere hele mooie partijen gezien! En… het is vooral een zeer gezellige avond geworden!

De prijsuitreiking begon om een uur of een ‘s nachts. Een drankje kon nog net bij de bar gezien het tijdstip. Hopelijk is de baromzet weer iets verbeterd want dit blijft een punt van aandacht voor de vereniging.
De oliebollen waren heerlijk met dank aan alle vrijwillige medewerkers van deze geslaagde avond.

Overzicht poulewinnaars oliebollentournooi 2012:
Poule A: Patrick Hanse
Poule B: Nico van Houten
Poule C: Erik van Minnen
Poule D: Paul Wouters
Poule E: Andy Brady
Poule F: Arnold van Dijk

Comments are closed.