TTV Pingwins en SETT organiseren gezamenlijk een beginnerscursus voor kinderen

De twee Haagse verenigingen TTV Pingwins en SETT organiseren in het voorjaar een beginnerscursus tafeltennis voor kinderen (groep vijf tot acht). Deze begint met een gratis Open Dag op 24 januari 2013, gevolgd door een cursus onder professionele begeleiding op 8 donderdagavonden, telkens tussen 18u30 en 20u00. De cursus zal gegeven worden in de gymzaal van de Max Velthuijs School in de Da Costastraat.

Met dit gezamenlijk project knoopt TTV Pingwins weer aan met een actief jeugdbeleid. Hierbij zullen de Pingwins de aanloopkosten van het project (infrastructuur, materiaal) voor haar rekening nemen, terwijl SETT haar ervaren jeugdtrainers ter beschikking zal stellen. Doordat vrijwilligers van Pingwins de gelegenheid krijgen om de trainingen mee te begeleiden, kunnen we ook ons eigen trainingskader versterken. Inschrijven voor de cursus kan via ttv.pingwins@gmail.com .

De Pingwins hebben een vruchtbaar jaar achter de rug, waarin het ledenaantal opliep van 48 naar 57 en het eerste team promoveerde naar 1ste klasse. Met een sterke seniorengroep als basis zal de vereniging in 2013 blijven investeren in trainingen, materiaal, extra speeluren en nu dus ook jeugd. De Pingwins zullen tijdens het competitieseizoen (tussen 23 januari en 17 april 2013) maar liefst 5 avonden per week geopend zijn. SETT, dat met accommodatieproblemen kampt, heeft de voorbije jaren een succesvolle jeugdwerking opgezet en telt momenteel een 30-tal jeugdleden.

Comments are closed.