Gezamenlijk jeugdproject van TTV Pingwins en SETT kent geslaagde start

Sinds 24 januari 2013 bundelen de twee tafeltennisverenigingen SETT en TTV Pingwins hun krachten voor de uitbouw van een gezamenlijk jeugdbeleid in het Centrum van Den Haag. Na een Open Dag op 24 januari werd een gratis beginnerscursus voor kinderen [groep 5 tot 8] gegeven. Deze cursus werd op donderdag 28 maart afgesloten met een slottoernooi. Maar liefst 12 jongens en meisjes, onder wie ook enkele jeugdleden van SETT, deden mee. Na een aarzelende start is de groep flink gegroeid en deze bestaat zowel uit jongens als meisjes. Bijna alle starters zijn inmiddels lid geworden.

Op basis van dit eerste succes worden de trainingen ook de komende maanden voortgezet, namelijk op iedere donderdagavond tussen 18u30 en 20u00 in de gymzaal van de Max Velthuijs School, Da Costastraat 40/1 in Den Haag. Inschrijven voor de cursus kan nog steeds via ttv.pingwins@gmail.com voor een bedrag van slechts 20 euro per kwartaal.

Comments are closed.