Trainingsessies voor gevorderden volgeboekt – Training sessions for advanced players fully booked

Beste Pingwinners,

Vanaf 16 april tot 21 mei zal er op de dinsdagavonden tussen 20u30 en 22u00 geen vrij spelen meer mogelijk zijn. De trainingen voor gevorderden van Jeroen Koudstaal zijn namelijk volgeboekt. Alle 6 tafels zullen nodig zijn voor de training. Na 22u00 kan er nog wel vrij gespeeld worden.
Dank bij voorbaat voor jullie begrip,

Het Bestuur

[hr]

Dear Pingwins,

Between April 16th and May 21st it won’t be possible to play recreational tabletennis on Tuesday evening between 8:30 and 10:00 pm. The training sessions for advanced players by Jeroen Koudstaal have been fully booked. All 6 tables will be in use for the training. After 10:00 pm you can still play freely.
Thanks in advance for your understanding,

The Board

Comments are closed.