TTV Pingwins en TVZ verbroederen met zelfbereide sushi

TTV Pingwins (NTTB) en TVZ (UBT-bedrijfstafeltennis) kennen mekaar al langer. Deze Haagse tafeltennisverenigingen speelden onderling al meerdere vriendschappelijke wedstrijden en toernooien. Het klikt tussen beide clubs en dit niet alleen op bestuurlijk vlak.

Op deze manier mocht TTV Pingwins haar jaarlijkse sushi-evenement in het gezellige clublokaal van TVZ in het Zuiderpark organiseren en hierbij waren de leden van beide clubs natuurlijk uitgenodigd.

Het multi-culturele Pingwins, met onder meer een redelijk aantal leden van Chinese oorsprong, heeft immers een keizer-Pingwin als keukenprins, namelijk Yan Sau Cheng. Yan Sau is de voormalige eigenaar van een succesvol restaurant in Den Haag en hij heeft de kookkunst duidelijk niet verleerd!

Integendeel, een 40-tal deelnemers mochten zich te goed doen aan een uitgebreid buffet met warme gerechten en natuurlijk ook sushi. Heerlijk!! (JG)

Comments are closed.