Dubbeltoernooi – en de winnaars zijn…

Op vrijdag 6 december verzamelden 19 Pingwinners en 1 lid van SETT zich in de Pingwins Arena om voor eens en altijd uit te maken wie de beste dubbelspelers van het seizoen zijn.
10 koppels gingen aan de slag, verdeeld in 2 poules.

In de eerste poule verpletterden Marc en Rolf de tegenstanders met 4 overwinningen op rij. Als 2e mochten ook Yan Bui en Erwin door naar de volgende ronde. In de tweede poule eindigden 3 teams met een gelijk aantal punten. Op basis van het gamesaldo kwam uiteindelijk Sergiy en Andrei als winnaar uit de bus. Uit deze poule kwamen Andrew en Erik als 2e uit de strijd, met slechts 1 set verschil achter de winnaar en 1 set voor de nummers 3.
Ook alle andere teams werden opnieuw ingedeeld, zodat we 3 nieuwe poules kregen.
In poule C kwamen Yan Sau en Paulin (door het lot aan elkaar gekoppeld) als winnaar uit de bus. In Poule B was die eer weggelegd voor Rob en Arnold.
En in de winnaarspoule versloegen Andrew en Erik na enkele spannende wedstrijden al hun tegenstanders, zodat zij als terechte winnaar uit de bus kwamen. Proficiat!

Nadien werd er gezellig nog wat gedronken en konden sommige Pingwinners het niet laten om alweer te gaan oefenen voor het volgende dubbeltornooi!
Ook volgend jaar zullen we weer een dubbeltornooi organiseren. Dan zal er worden gekozen voor telkens wisselende teams, zodat iedereen met meerdere mensen zal samenspelen.
Iedereen is bij deze reeds van harte welkom! Maar eerst is er natuurlijk nog het unieke, niet te missen Oliebollentoernooi op 27 december! (SVL)

Comments are closed.