ElarLexmond-logo

ELAR Tafeltennistoernooi 2014 op zaterdag 18 oktober

Beste Pingwinner’s,
Op zaterdag 18 oktober wordt er bij MTTV Meerkerk het ELAR tafeltennistoernooi gehouden. Als je interesse heb, meld je dan uiterlijk 12 oktober aan bij Denny Leung via e-mail: denny.leung@pingwins.nl; vermeld ook je bondsnummer en geboortedatum (dit ivm de indeling van poules).

Adres: Sporthal “De Linde”, Lindenstraat 1, Meerkerk
Aanvang: 9.15 uur (zaal open 8.30 uur, melden uiterlijk 9.00 uur).
Einde: De prijsuitreiking zal plaatsvinden direct na het toernooi om ca 17.15 uur.
Prijzen: Er zijn 2 prijzen per toernooiklasse te winnen.
Inschrijfgeld: 5,-

Net als de voorgaande edities zal er worden gespeeld volgens het zgn. “Zwitsers systeem”. Dit betekent dat alle senioren in dezelfde grote poule komen te zitten en alle junioren ook. Je kunt in principe dus iedereen tegen komen. Uiteraard wordt wel rekening gehouden met de speelsterkte, maar als je goed presteert op het toernooi, krijg je vanzelf sterkere tegenstanders en dus interessantere wedstrijden. Omgekeerd als je wat minder presteert, krijg je wat zwakkere tegenstanders, zodat er toch voldoende spelplezier blijft. Met dit systeem spelen we een aantal ronden, waarbij iedereen dus evenveel moet spelen. Je bent dus nooit na een paar wedstrijden al uitgespeeld. Na deze ronden “Zwitsers” worden er per toernooiklasse nog finalewedstrijden gespeeld.

Voor meer informatie zie: http://www.mttvmeerkerk.nl/index.php/elar-toernooi.html

Comments are closed.