REDERIJ VROLIJK WORDT DE NIEUWE SHIRTSPONSOR VAN TTV PINGWINS

Rederij Vrolijk uit Scheveningen wordt de nieuwe shirtsponsor van TTV Pingwins voor de seizoenen 2014 tot met 2016. Zoals aangekondigd op onze Algemene Ledenvergadering lopen de
onderhandelingen met TT Sport over een nieuw competitieshirt erg vlot. Spoedig zullen enkele proefexemplaren in de club gepast kunnen worden, zodat ieder lid de juiste maat kan bestellen.

Onze leden hebben in het verleden aangedrongen op de aanschaf van professionele, zweet absorberende shirts. Dankzij de genereuze steun van Rederij Vrolijk zullen onze leden zulke shirts nog tijdens de pas gestarte najaarscompetitie kunnen dragen!

Het Scheveningse Vrolijk is een zeer gereputeerde rederij die diensten als sportvissen op zee, rondvaarten, charters, tenderservice en asverstrooiing aanbiedt. Rederij Vrolijk heeft momenteel een
vloot van 7 zeeschepen. Het Bestuur van TTV Pingwins is Rederij Vrolijk ontzettend dankbaar dat zij onze vereniging wil ondersteunen. De circa 50 competitiespelers van TTV Pingwins zullen in ieder geval helpen om de naambekendheid van onze nieuwe sponsor verder uit te dragen in de provincie Zuid-Holland.

Comments are closed.