TTV Pingwins: zaal gesloten / gym closed

Beste Pingwinners,

De gymzaal wordt in de Kerstvakantie niet verhuurd. Vanaf deze week tot begin januari is de gymzaal dus gesloten. Dankzij de speciale toestemming van de school zijn we nog wel open op 29 december voor het Oliebollentoernooi. De zaal gaat weer open vanaf 5 januari 2016. In de eerste 2 weken van januari zijn we twee avonden per week open (dinsdag- en donderdagavond), daarna weer vier avonden. Je kan de openingsavonden ook checken in de agenda op onze websitewww.pingwins.nl

 De openingsavonden zijn:
  • Dinsdag 5/01, donderdag 7/01
  • Dinsdag 12/01, donderdag 14/01
  • Vanaf dinsdag 19/01, open op iedere dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag

Met vriendelijke groeten,

Johan Govers
Penningmeester

[hr]

Dear Pingwins,

The gym will be not rented out during the Christmas holiday. As from this week until the beginning of January the gym will beclosed. Thanks to the special permission from the school, we will exceptionally be open for the Doughball Tournament onDecember 29. The gym will be open again as from Januari 5, 2016. In the first 2 weeks of January, we will be open two evenings per week (Tuesday and Thursday evening), thereafter four evenings again. You can also check the agenda on our website in case of doubt (www.pingwins.nl).
Just to be clear, we will be open on:

  • Tuesday Jan 5, Thursday Jan 7
  • Tuesday Jan 12, Thursday Jan 14
  • As from January 19, open every Tuesday, Wednesday, Thursday and Friday

Kind regards,

Johan Govers
Treasurer

Comments are closed.