PINGWINS GEEFT KLEUR AAN DE ZUID-HOLLANDSE KAMPIOENSCHAPPEN

Op zondag 10 januari werden in de Margriethal in Schiedam de kampioenschappen van afdeling West, beter bekend onder de naam Zuid-Hollandse Kampioenschappen, gespeeld. TTV Pingwins was dit jaar sterk vertegenwoordigd met 10 deelnemers: Carlos Wolff, Clemens van Wijk, Rolf Fülscher, Mark Oosterling, Marck van Zee, Janneke de Graaf, Marcel Rajewicz, Zsolt Vehrer, Andrei Khanzhin en Denny Leung.

De enkelspelers gingen aan de slag vanaf 9:30 en de dubbelaars om 11:30. De finales werden pas rond 17:30 gespeeld. De meeste Pingwinners overleefden zonder veel moeite de eerste ronde en beten flink van zich af in de daaropvolgende rondes. Uiteindelijk kunnen we met trots melden dat 5 Pingwinners met een beker huiswaarts zijn gekeerd:

Zsolt Vehrer – 1ste plaats, Heren F2
Clemens van Wijk – 2de plaats, Heren F2
Denny Leung & Michael Bultema (Docos) – 1ste plaats, Heren Dubbel E
Mark Oosterling & Rolf Fülscher – 1ste plaats, Heren Dubbel G

De anderen gingen strijdend ten onder en dwongen als dusdanig veel respect af:

Andrei Khanzhin – 1/4 finales, Heren F
Carlos Wolff – 1/32 finales, Heren F2
Janneke de Graaff – 1/16 finales, Heren G
Marck van der Zee – 1/32 finales, Heren F
Marcel Rajewicz – 1/16 finales, Heren E

Proficiat, heren en dame!

Comments are closed.