RECORDOPKOMST OP JAARLIJKS SUSHI-EVENEMENT

Het jaarlijkse sushi-diner van de Pingwins is uitgegroeid tot een klassieker. Jaar na jaar krijgen we meer aanmeldingen en dat was ook dit jaar het geval. Dit keer waren we met 53. En de deelnemers kwamen uit alle windstreken, van Bolivia en Chili in het westen tot Letland in het noorden, Oekraïne en Taiwan in het oosten tot België in het zuiden. Maar de meerderheid van de fijnproevers kwam natuurlijk uit Nederland. Onze vrienden van TVZ waren er ook bij en stelden hun accommodatie voor het evenement ter beschikking. Niet alleen tafeltennis verbindt onze internationale leden en sympathisanten, maar ook lekker eten dus!

Yan Sau Cheng, voormalig eigenaar en chef-kok van Chinees restaurant “De Maan”, maakte het allemaal mogelijk met sushi en een Chinees buffet van de hoogste kwaliteit. Aan het festijn ging twee dagen van hard werken met de verse ingrediënten van de Scheveningse vismijn vooraf. De dankbaarheid van de Pingwins is dan ook onmetelijk. En Yan Sau is terecht wereldberoemd in de Da Costastraat!

Voor degenen die er dit keer niet bij konden zijn, publiceren we bij deze enkele foto’s van het evenement. Het zal jullie beslist overtuigen om volgend jaar nog talrijker aanwezig te zijn! (JG)

Comments are closed.