Woensdag, 23 augustus: Pingwins-opwarmtoernooi

Het najaarsseizoen komt eraan en wij willen niet onvoorbereid in de wedstrijden starten. Daarom nodigen we voor volgende week woensdag, 23 augustus, iedereen uit om deel te nemen aan het Pingwins-opwarmtoernooi. We zullen weer (net zoals bij het clubkampioenschap in mei) op twee niveaus een voorronde en aansluitend play-offs houden. Graag iedereen om 8 uur stipt aanwezig zijn, zodat we niet onnodig tijd bij de indeling verliezen en kwart over acht met de wedstrijden kunnen starten. Bedoeling is dat het toernooi om 11 uur is afgerond.
[hr]

Brief summary in English: Next week Wednesday, August 23th we have a warming-up tournament at the Pingwins. If you want to participate, please be present at the gym at 8 pm. so that we can start at 8:15 and round off the tournament at 11 pm.

15 Responses

Add a Comment

You must be logged in to post a comment