Bayraa is clubkampioen!

Klik hier voor een foto impressie van het evenement.

Op zaterdag 12 mei vond het jaarlijkse clubkampioenschap van de Pingwins plaats. Op deze voor een keer zonnige middag namen 23 Pingwinners deel met als doel de begeerde gouden Beker met de Grote Oren te winnen en tegelijkertijd natuurlijk ook veel tafeltennisplezier te beleven. Het kampioenschap was ook een multi-cultureel evenement: de deelnemers kwamen uit 8 verschillende landen!

Na een gemeenschappelijke voorronde werd er in een A-, B- en C-poule gespeeld. De finale van de A-poule werd betwist door Erik van Minnen en Bayraa Boldbataar. Bayraa, vorig jaar nog de verliezende finalist, bleek in een uiterst spannende 5-setter net iets sterker dan Erik en verwerft hiermee eeuwige roem in de clubgeschiedenis. De B-poule werd door Yan Biu Cheng gewonnen tegen uittredend clubkampioen Johan Govers, die bezweek onder de druk om te herbevestigen. In de C-poule was het Yin Peng Leung die zegevierde tegen Daniel Rondags. Daniel is pas lid sinds begin dit jaar en bewees dat hij nu reeds de vruchten plukt van de beginnerstrainingen waaraan hij trouw deelnam! (JG)

Het bestuur

Comments are closed.