Basisscholieren leveren emotionele strijd bij de Pingwins

De Pingwins organiseerden op 28 november één van de vijf voorronden van het Tafeltennistoernooi der Haagse Basisscholen. Liefst 36 jongens en meisjes van de Carolus School (11), OBS De Springbok (17) en de Max Velthuijs School (8) streden om 15 finaleplaatsen. De finale wordt gespeeld op 12 december in de sporthal aan de Gaslaan in Den Haag.

De voorronde bij Pingwins werd gespeeld op 6 verschillende tafels. De deelnemende kinderen straalden meteen een grote passie uit voor de tafeltennissport. De emoties laaiden hoog op met tranen en gevoelens van frustratie bij de verliezers en gejuich bij de winnaars! Met een vaantje als herinnering aan deze mooie dag gingen alle kinderen gelukkig met een tevreden gevoel naar huis.

Onze talrijke vrijwilligers hebben het gebeuren op een enthousiaste manier in goede banen geleid. Het Pingwins-Bestuur, van wie Arnold en Johan een handje toestaken, dankt Steven, Rianne, Rolf, Yuen Fat en Bayraa dan ook van harte voor hun motivatie en inzet.

Het was de eerste deelname van de Pingwins aan het Haagse basisscholierentoernooi. Met deze positieve ervaring in gedachten, kijken de Pingwins kijken nu al uit naar het toernooi van volgend jaar. (JG)

 

 

Comments are closed.