TAFELTENNIS IN HET STADHUIS !!

Zaterdag 16 januari was er een bijzonder tafeltennisevenement in het Atrium van het Haagse stadhuis. Jong en oud kon naar hartenlust zelf ervaren het oeroude bekende spel ‘tafeltennis’ of zoals vele het kennen “Ping Pong”.

De gemeente Den Haag wil hiermee meer aandacht geven voor de kleinere sporten. Daartoe heeft ze een campagne gelanceerd ‘Sport zit in iedereen’. De gemeente benaderde ook de tafeltennisverenigingen. Pingwins, HTTV en Alexandria hebben gezamenlijk deze dag georganiseerd met de financiële steun van de Gemeente. De NTTB is al een aantal jaren actief om tafeltennis in Den Haag meer op de kaart te krijgen.

De dag werd geopend door Wethouder van Sport Rabin Baldewsingh. Het moment van de dag was de demonstratie van onze beste Nederlandse speelster Britt Eerland.

Er was ook een onderling toernooitje van Hagenezen tegen Rotterdammers. Twee teams van Pingwins hebben de strijd van het Rotterdamse Alexandria gewonnen in een onderling toernooitje.

Ook voorbijgangers mochten in het Stadhuis een balletje slaan. Er zijn zo’n 18 stellen geweest die dit hebben gedaan. De dag was zeker een succes voor het tafeltennis in de Haagse regio. (NVH)

3

2

1

Comments are closed.