Bedrijfstafeltennis – OMNIVERSUM organiseert personeelsevenement bij TTV Pingwins

Het personeel van Stichting Continuïteit Omniversum komt op woensdagavond 5 juni tafeltennissen bij TTV Pingwins.
Omniversum is het welbekende grootbeeldfilmtheater aan de President Kennedylaan in Den Haag. De films worden door een geavanceerde techniek op een enorm projectiescherm geprojecteerd. Het scherm heeft de vorm van een halve bol en loopt half rondom het publiek. Dit koepelscherm is zo groot als een half voetbalveld. Overal om u heen ziet u het beeld van de film. De beleving wordt nog eens extra versterkt door een subliem geluidssysteem. Spectaculair dus!
Even spectaculair wordt zonder twijfel het personeelsevenement bij TTV Pingwins, want op 5 juni komen zowat 25 werknemers van Omniversum bij ons tafeltennissen. Vrijwilligers van Pingwins organiseren voor hen een toernooitje en bemannen de kantine, waar extra versnaperingen en drank worden voorzien. Na BobbyPola een maand geleden, is Omniversum de tweede organisatie die bij de Pingwins een feestje bouwt.
Een avondje tafeltennissen: sportief, gezellig en helemaal niet duur! TTV Pingwins is graag bereid buiten het competitieseizoen – m.a.w. tussen mei en augustus – haar zaal en materiaal een avondje te verhuren ter promotie van de tafeltennissport. Interesse? Neem dan contact op met onze voorzitter Nico van Houten (voorzitter@pingwins.nl ). (JG)

Comments are closed.