Nucleaire Top of niet, TTV Pingwins is open op dinsdag 25 maart!!

Trouwens, misschien heeft Barack Obama wel zin om bij ons een potje tafeltennis te komen spelen!

Helaas is er voorlopig geen begeleide training meer tot de terugronde van de competitie. Onze populaire trainer, Ossie, is immers vertrokken op een wekenlange stage naar Hebei in China (zie foto’s). Daarna neemt hij deel aan het Nationale Kampioenschap Tafeltennis in Soedan en vervolgens aan de Afrika Cup, eveneens in zijn vaderland. Hopelijk komt hij dan terug met een medaille! Met de mentale steun van de Pingwins moet dat wel lukken!

In plaats van de training kan je voortaan vrij spelen op dinsdag tussen 20u00 en 23u00.

[hr]

Nuclear Summit or not, TTV Pingwins is open on Tuesday 25th March!!

Who knows if Barack Obama would like to play some tabletennis at our premises!

Until the start of the Autumn competition, there will be no training anymore. Our popular trainer, Ossie, has left for a long traineeship in Hebei, China. After that he will participate at the National Championship Tabletennis in Sudan and at the Africa Cup, which will also be held in his home country. Hopefully he will come back with a medal! With the mental support of the Pingwins he should succeed!

Instead of training, you can play freely on Tuesday going forward between 8:00 and 11:00 pm.

Comments are closed.