Juni: open op dinsdag- en donderdagavond / June: open on Tuesday and Thursday evening

De voorjaarscompetitie en het clubkampioenschap zijn achter de rug. Dat betekent dat ook de Pingwins het wat rustiger aan gaan doen. Daarom zijn we in juni enkel op dinsdag- en donderdagavond openen dit van 20u00 tot en met 23u00. Over de openingsuren tijdens de zomervakantie (juli/augustus) beraden we ons nog. (JG)

[hr]

We left the Spring competition season and our club’s championship behind us. That’s why also Pingwins will take it easy in the next few months. Therefore, in June we will be open only on Tuesday and Thursday evening from 8:00 until 11:00 pm. We are still contemplating the opening hours during the Summer holiday (July/August). (JG) 

78 Responses

Add a Comment

You must be logged in to post a comment