Pingwins Arena weer 4 avonden per week open! – Pingwins Arena open 4 evenings per week again!

Na een luie vakantie is het weer tijd om de stramme spieren los te werken!
Vanaf maandag 19 augustus is de Pingwins Arena daarom weer 4 avonden per week (maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag) open. Op maandag gaat de zaal open vanaf 20u30 en op de andere avonden vanaf 20u00. In de loop van september worden de openingstijden nog verder uitgebreid, maar daarover communiceren we later nog! Je kan de exacte openingsuren ook altijd raadplegen op deze website. Veel plezier!

[hr]

After a lazy holiday season it’s time again to stretch your muscles!
As from Monday, August 19, the Pingwins Arena will be open again 4 evenings per week (Monday, Tuesday, Thursday and Friday). Each Monday we will be open as from 8:30 pm and the other evenings as from 8:00 pm. In the course of September we will further expand the opening times – we will keep you posted on that one! You can also the consult the exact opening hours on this website.
Have fun!

Comments are closed.