WILLEN JULLIE TRAINING VAN DEZE TOPPER? / DO YOU WANT TRAINING FROM THIS TOP PLAYER?

Vervoeg ons dan op elke dinsdagavond vanaf 8 maart 2016, start om 20u30! Deelname is gratis! Ben je nog geen lid, maar wel geïnteresseerd om dat te worden? Geef eerst een seintje aan Johan Govers (penningmeester@pingwins.nl) en in functie van de beschikbare capaciteit kan je op eender welke week instromen! Je spelniveau is niet belangrijk – de oefeningen worden op maat aangepast!

Tot ziens?

[hr]

Join us then at 8:30 pm on each Tuesday evening as from March 8, 2016! Participation is for free! You are not a member yet, but you are interested in becoming one? Send an e-mail first to Johan Govers (penningmeester@pingwins.nl) and as a function of available capacity you can join us at any week! Your playing level is not that important – the exercises will be tailor-made!

See you soon?

Comments are closed.