TTV Pingwins Corona-update: club gesloten/closed

Beste Pingwins,

Velen van jullie zullen de afkondiging van de lockdown vandaag hebben gevolgd. Binnensporten is helaas niet meer toegestaan, de Pingwins gaan daarom per direct dicht tot op zijn minst 19 januari. Als er in januari iets over nieuwe plannen bekend wordt, laten we weer van ons horen.

Het is een moeilijke tijd, voor iedereen individueel en ook voor ons als club. We hopen dat jullie de aanstaande feestdagen toch op een prettige manier kunnen doorbrengen en dat we elkaar volgend jaar weer achter de tafels mogen ontmoeten.

Het bestuur


Dear Pingwins,

Most of you will have followed the announcement of the Corona lockdown measures today. Indoor sports are not allowed any more, we are back to the situation in spring. Unfortunately, we are bound to close the club until January 19th at least. If new developments become apparent in January, you’ll hear from us again.

We hope that everyone finds a way to spend the coming holidays in an agreeable way after all and that we’ll meet again at the tables soon next year.

The board

Comments are closed.