TTV Pingwins: Historische wedstrijd voor Pingwins 1 – Historical match for Pingwins 1

Beste Pingwinners,

Aanstaande vrijdagavond om 20u00 thuis speelt Pingwins 1 tegen Alexandria ’66 3 de wedstrijd die zal beslissen over promotie naar 1 ste klasse. Pingwins 1 heeft 2 punten meer dan directe concurrent Tavenu 1 en een beter onderling resultaat. Tavenu 1 speelt tegen de nummer 3 in de stand, Taverzo 7.

In geval van promotie keren de Pingwins voor het eerst sinds het najaar van 2007 weer terug naar de 1ste klasse. Ons eerste team zal jullie aanmoedigingen voor deze historische wedstrijd zeer appreciëren !!

Het Bestuur

[hr]

Dear Pingwins,

This Friday at 8:00 pm at home, Pingwins 1 will play the match that will decide on promotion to the 1st class against Alexandria ’66 3. Pingwins 1 has a lead of 2 points over their direct competitor Tavenu 1 and has a better mutual result. Tavenu 1 will play against the number 3 in the ranking, Taverzo 7.

In case of promotion, the Pingwins will return to the 1st class for the first time since the Fall of 2007. Our first team will surely appreciate your support for this historical match !!

The Board

Comments are closed.